Ajouter à vos favoris
Langue Francais  English Language  Italiano Language  Nederlands Language  Russian Language  Espanol Language  Deutsch Language 

Ideaal gelegen hotel tussen de Montmartre heuvel en de Opera

Diaporama

Nieuws van de Moulin Plaza


Nieuws van de blog

Onze partners

Goedendag en welkom,

Zij die van een drukke sfeer en theater houden kunnen de ligging van het hotel Moulin Plaza zeker waarderen. Dit 3 sterren hotel ligt op 200 meter van de Moulin Rouge, aan de voet van de heuvel waarop Montmartre ligt en de beroemde rue Lepic en is een uitstekend vertrekpunt om de Rechter Oever van Parijs te bezoeken en diens populaire wijken, maar het is ook een rustige plaats door de ligging van de 50 1 of 2 persoons kamers rondom een binnenplaats die geïsoleerd ligt van de straat. Behalve de Moulin Rouge, kunnen er talloze theaters op een steenworp afstand van het hotel Moulin Plaza gevonden worden : rue Pierre Fontaine, rue Blanche, Place de Clichy, evenals restaurants voor alle portemonnees en alle smaken.
 
Voordat u de hoofdstad gaat aanvallen, kunt u een stevig ontbijt nemen, wat tussen 7.30 en 10 uur in een met daglicht gevulde en met groen omgeven zaal, op de begane grond gelegen aan de achterkant van het hotel Moulin Plaza, geserveerd wordt.
 
Om in enkele minuten bij de Arc de Triomphe of de Eiffeltoren te komen, neemt u lijn 2 die vertrekt vanaf de Place Blanche en op 20 meter afstand ligt van de ingang van de Moulin Plaza.
 
Als u terugkomt van een goed gevulde dag, kunt u zich in de salon die naast de receptie ligt ontspannen door televisie te kijken of de krant van de dag te lezen, welke u gratis ter beschikking wordt gesteld. Zomers kunt u zich verfrissen op het balkon of het terras van sommige kamers of in een van de twee Junior Suites.
 
Om aan al uw wensen tegemoet te komen, kunnen we u aan de lengte van uw verblijf aangepaste tarieven voorstellen voor een nacht tot een aflopend tarief voor 3 nachten zonder een zeer speciaal tarief te vergeten, met beperkte beschikbaarheid, voor hen die vooraf reserveren.
 
Reserveer bij ons en we zullen u helpen om uw verblijf vanuit hotel Moulin Plaza te organiseren.


Overzicht foto’s

Hôtel Moulin Plaza

39, rue Pierre Fontaine - 75009 PARIS

Tel : 33(0)1 42 81 93 25
Fax : 33(0)1 40 16 09 90

E-mail : info@moulinplaza.com

Voor uw comfort staan u een aantal diensten ter beschikking. De receptie is 24 uur per dag geopend.

Copyright © 2004 - 2018. ALTELIS . All rights reserved - Legals Mentions - Connexion
encryptedAuthentification Fermer la fenêtre d'Authentification.
Mot de passe oublié
Revenir à l'authentification